Naon Urang Tawarkeun

Produk Diulas

CARITA urang

Ningbo Byring Shoes Co., Ltd. nyaéta produsén sapatu profésional.Lokasina di Ningbo Cina, ngadeg di taun 2007. Sajauh, kami geus ngembangkeun leuwih 1000 gaya sapatu, dipelak nepi ka ngalaman, terampil sarta inovatif produser sarta éksportir.

Produk utama kami nyaéta sendal gabus, sendal (sapatu Birken), sareng sendal jero ruangan, sapatu salju.Kalawan pangalaman leuwih ti 10 taun 'bisnis sapatu, kami geus diala ngarah

Maca deui

Kadatangan anyar

Tuturkeun Kami