Apa We Offer

Produk Unggulan

CERITA kita

Ningbo Byring Shoes Co., Ltd. minangka produsen sepatu profesional.Dumunung ing Ningbo China, diadegaké ing taun 2007. Supaya adoh, kita wis dikembangaké liwat 1000 gaya shoes, thukul munggah menyang experienced, trampil lan inovatif produser lan eksportir.

Produk utama kita yaiku sandal gabus, sandal (sepatu Birken), lan sandal njero ruangan, sepatu bot salju.Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun babagan bisnis sepatu, kita wis entuk pimpinan

Waca liyane

Tekane Anyar

Tindakake Kita